Agenda

Er zijn nu geen agenda items.

Inschrijven nieuwsbrief

Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.
Tijd voor iets nieuws? Behoefte aan houvast? Zoek je contact? Stap in de wereld van de Ark!
We zijn een open, actieve, kerkelijke gemeente. Bezoek ook eens één van onze kerkdiensten,

Lichtjestocht

De dagen worden korter en donkerder, maar er is ook goed nieuws; kerst komt er weer aan! Vorig jaar hebben De Ark en de Verrijzeniskerk samen een levend kerstspel georganiseerd. Deze lichtjestocht komt er dit jaar weer! Jong en oud, iedereen is welkom om het prachtige verhaal van Jozef en Maria mee te beleven. Houd je ook zo van kerst? Kom ons helpen! Liever niet in de spotlights? Ook dan kun je helpen! Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of trek Marjon v.d. Berg of Jesca Wijnsma even aan de mouw voor/na de kerkdienst. Dus pak je herdersstok, je engel vleugels, je wierook, goud en mirre en volg die ster! Loop kerstavond ook gezellig mee! Je kan zelf ook een lampion of lichtje meenemen. Op 24 december vertrekken we met drie groepen om 18:30 uur, 18:45 uur en 19:00 uur vanaf de Verrijzeniskerk (Reigerskamp 611). Deelname is gratis, wel graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.