Er zijn nu geen agenda items.

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Collecte per GIVT app

Al enige tijd kunt u ook collectegeld geven via een App op uw telefoon, als alternatief voor contant geld. Wellicht handig in deze tijd.

Met de Givt app kunt u ook aan de collecte geven als u niet in de kerk bent.

Voor uitgebreide informatie, zie dit bericht.

Een handleiding vindt u hier en meer informatie in onderstaande video