Agenda

Er zijn nu geen agenda items.

Inschrijven nieuwsbrief

Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.
Tijd voor iets nieuws? Behoefte aan houvast? Zoek je contact? Stap in de wereld van de Ark!
We zijn een open, actieve, kerkelijke gemeente. Bezoek ook eens één van onze kerkdiensten,

Reserveren voor kerkdiensten

Na een periode van kerkdiensten zonder gemeenteleden kunnen er per 1 juli tot 50 gemeenteleden per dienst aanwezig zijn. Daarnaast is er – buiten de zomervakantie om - kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool, mits er 5 of meer kinderen aangemeld zijn.

 

Veel zal hetzelfde zijn, zoals de afstand tot elkaar, het helaas niet zingen en het wegblijven van de koffie na afloop. Toch wordt het waardevol ervaren om weer in de kerk te zijn.

Het reserveren voor de diensten kan via een website van Eventbrite, namelijk: https://reservering-arkgemeente.eventbrite.nl/

Hier kunt u tickets reserveren voor de diensten tot zaterdag 20:00 voor de dienst, of zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Invullen kan eenvoudig door het selecteren van de gewenste zondag en aantal tickets en het achterlaten van uw naam en e-mailadres.

 

Voor de kindernevendienst kunnen aparte tickets besteld worden, zodat we hier separaat zicht op hebben. Wilt u kinderen voor de kindernevendienst tijdig, maar in ieder geval voor zaterdag 10:00uur aanmelden, in verband met de benodigde voorbereidingstijd?

Kindernevendienst zal tijdens de gehele dienst, parallel aan de kerkdienst, gegeven worden.

 

Meer informatie, vragen, of technische problemen? Neem contact op met Hanneke Schouten of stel uw vraag via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.