Agenda

Er zijn nu geen agenda items.

Inschrijven nieuwsbrief

Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.
Tijd voor iets nieuws? Behoefte aan houvast? Zoek je contact? Stap in de wereld van de Ark!
We zijn een open, actieve, kerkelijke gemeente. Bezoek ook eens één van onze kerkdiensten,

Country Trail Band in De Ark op 27 oktober

foto Country Trail BandOp de vierde zondag van de maand is dit keer geen zangdienst maar een concert vol met herkenbare pophits, vooral uit de jaren 60 en 70 afkomstig van het nieuwe album “I believe” die de Country Trail Band op 27 oktober in De Ark geeft. De Country Trail Band komt voor de vierde keer naar De Ark maar nu met gospelsongs zoals: By the rivers of Babylon, Turn, turn, turn, Go Like Elijah and Morning has broken maar ook songs die door hun tekst of thema een link hebben met de gospel zoals You’ve got a friend, Blowing in the wind en Bridge over troubled water. Natuurlijk hebben de songs de specifieke Country Trail Band saus gekregen zodat er voor de countryliefhebbers veel te genieten valt.

De Country Trail Band hoopt met dit bijzondere concert een breed publiek te bereiken. Voor gospelliefhebbers zal het een verrassende ervaring zijn en een mooie gelegenheid om vrienden en familie mee te nemen die anders niet zo snel naar een gospelconcert gaan. Het doel is dat mensen naar huis gaan met een blij gevoel door al die bekende songs, maar ook door het besef dat er een God is die van hen houdt. Dit jaar zal het concert weer op collectebasis te bezoeken zijn. We geloven dat het publiek de concerten zo zal waarderen dat alle onkosten uit de collecte betaald kunnen worden. Het concert vindt plaats op zondagavond 27 oktober om 19:30 uur.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.