Afscheidsconcert National Celebration Choir

Kow nr. 240 Zangdienst met Rob Favier 1Op zaterdag 10 juni, aanvang 20:00u verzorgt het National Celebration Choir een sprankelend slotconcert in De Ark in Maarssenbroek. Velen van u zullen ons kennen vanwege eerdere optredens in uw kerk, de eerste jaren onder de vlag van The Choir Company, later als zelfstandig koor met o.a. de uitvoering van onze musicals ‘Connected’ in 2009 en ‘Van Kaft tot Kaft’ in 2015. Aan alle goede dingen komt een eind. De tijd is gekomen dat het National Celebration Choir zal ophouden te bestaan en daarom wordt er een slotconcert georganiseerd.

Het NCC is altijd zeer gastvrij ontvangen in Maarssenbroek, mede dankzij ons koorlid Ria Kraal, u niet onbekend natuurlijk. Daarom willen wij als koor onze laatste noten graag zingen in De Ark en u allen hartelijk uitnodigen om dit samen met ons te doen en er een prachtige avond van te maken tot eer van onze hemelse Vader, die ons alle jaren nabij is geweest en ons gezegend heeft in alles wat we hebben ondernomen.
We hebben een mooi programma samengesteld; naast rustige aanbiddingsliederen, zullen we ook uitbundig onze grote God loven en prijzen samen met de band die ons tijdens onze vele optredens op geweldige wijze muzikaal heeft begeleid. Dit alles o.l.v. onze dirigenten Diane Ranselaar en Peter van Essen. De toegang is gratis.