Op zoek naar....

kindernevendienstHet team van de kindernevendienst is op zoek naar versterking! We zijn een dynamisch team dat de kindernevendienst verzorgt tijdens de preek in de kerkdienst. We werken in twee groepen. De jongste groep (groep 1 t/m 4 van de basisschool) en de oudste groep (groep 5 t/m 8 van de basisschool). Vanuit de methode Kind Op Zondag vertellen we een verhaal, praten over verschillende onderwerpen en kiezen we een passende verwerking. Dit kan een kleurplaat of een puzzel zijn, maar we doen ook regelmatig een spel dat aansluit bij het verhaal. Vier keer per jaar vergaderen we om met elkaar te evalueren van wat er geweest is en te overleggen wat de komende periode ons gaat brengen.

Buiten de kindernevendienst om organiseren we o.a. ook het kinderkerstfeest, basiscatechese voor kinderen van groep 7 en 8 en zijn we dit jaar gestart met een eigen feestje tijdens de Startzondag. Eerst een keertje vrijblijvend komen kijken? Geen probleem! 

Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar: Marije van Asch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..