Thema-avond Koester je hart

Elf half jaar is er een bijeenkomst van de ring Breukelen, dat zijn de protestantse kerken in de noordwesthoek van onze provincie. Dit keer zal de meeting plaatsvinden in Maarssen, in de Ark op woensdag 18 maart. Spreker is Mirjam van der Vegt. Als stiltetrainer neemt zij ons mee op reis van hoofd naar hart. Door (Bijbelse) inspiratie vanuit de kloostertraditie en vanuit het gedachtengoed van Henri Nouwen krijg je handvatten voor het dagelijks leven. Thema is 'Koester je hart'. Een leven vanuit rust zonder opgebrand te raken, Alle gemeenteleden zijn van harte welkom. Aanmelding graag op de inschrijflijst in de hal of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgave graag uiterlijk 14 maart.