Coronavirus en de Ark

Wat betekenden de versoepelingen van de RIVM maatregelen rond het coronavirus voor De Ark?

Kerkdiensten:

Kerkgangers zijn – beperkt en na aanmelding – weer welkom!

Vanaf 1 juli maximaal ongeveer 50 ( meer ruimte heeft de Ark niet).

Aanmelden kan via de nieuwsbrief.

Elke zondagochtend blijven de vieringen beschikbaar via internet (geluid en beeld). Deze uitzendingen zullen om 10 uur beginnen, en zijn ook op een later tijdstip terug te kijken en luisteren. Zo hopen we gemeente te blijven in deze tijd.

Deze viering is beschikbaar via onze eigen website.

Mocht u hiervan geen inloggegevens hebben kunt u deze opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk is voor ons als kerkenraad ook nog niet alles duidelijk, en verwachten we dat er komende dagen/weken nieuwe ontwikkelingen zijn.

Als kerkenraad houden we nauw contact onderling, en indien nodig informeren we u verder op dezelfde wijze.

Mocht u vragen hebben over wat dit virus en de maatregelen betekenen voor onze gemeente, neemt u dan contact op de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor pastorale zorg blijven onze predikanten beschikbaar, u kunt hen bellen of mailen.

Zij zullen dan contact met u op nemen en samen met u bepalen hoe verder.

Namens de gehele kerkenraad,

Rene van Ingen