Levensmomenten

Doop

De doop is het prachtige teken van het verbond van God met de mens. Met de doop wordt de dopeling bijgeschreven als dooplid van onze gemeente.

Eén keer in de 5 weken is er gelegenheid om kinderen te laten dopen. Voor het laten dopen van kinderen is dat de ouder er achter staat en bereid is het kind voor te gaan op de weg van het geloof. In principe is het uitgangspunt dat één van de ouders lid moet  zijn van onze gemeente. In bijzondere gevallen zal op grond van de situatie en motivatie van de ouders door de kerkenraad een beslissing worden genomen.

De data worden vroegtijdig aangekondigd. (Zie agenda voor kerkdiensten). Voor verzoek om kinderen te laten dopen wordt verzocht om contact op te nemen met de wijkpredikant. Ter voorbereiding van de dienst vindt er een gezamenlijk doopgesprek plaats.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.