Zangdiensten

Zangdienst in de Ark met Rejoice en Jan Wolsheimer

Rejoice 2017Zondagavond 22 oktober 2017 is er een zangdienst in de Ark met het thema “De uitnodiging” Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door het bekende koor Rejoice uit Vleuten. Dit gospelkoor heeft al meerdere keren opgetreden tijdens de zangdienst en de reacties zijn altijd lovend. Het koor wordt geleid door Remco Hakkert die ook de samenzang zal begeleiden. Het thema wordt uitgewerkt door Jan Wolsheimer op internet bekend als schrijver, blogger, idealist, strijder voor de rechten van mens en dier, buurtdominee in Amsterdam en ook nog voorganger van een 800 leden tellende CAMA-gemeente in Woerden. Aan passie en energie geen gebrek. Hij is een echte wereldverbeteraar die barst van de ideeën over hoe mensen zelf met die betere wereld aan de slag kunnen. Deze inspirerende zangdienst begint om 19.00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar.