Kerstmarkt de Ark 14 en 15 december

Vrijdagavond 14 december van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 15 december van 10.00 tot 14.00 uur organiseren we weer de jaarlijkse kerstmarkt in de Ark!
Vanaf vrijdagavond 19.00 uur heten we u van harte welkom voor het kopen van een prachtig en uniek kerststuk, thuisgebakken cakes en gebak, sfeervolle kerstverlichting, handgemaakte kunstwerken van de hobbyclub en tweedehands kerstspullen en serviezen. Op zaterdag zijn er diverse kinder-workshops. Onder professionele leiding kunnen kinderen kerstbomen timmeren en kerstballen beplakken. Er is beperkt plaats, daarom is het fijn als kinderen zich tevoren al aanmelden. Meer informatie en aanmelden bij Chantal van Wieren. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kerstboom-workshop kost 6 euro en de kerstbal-workshop is 4 euro. Uiteraard hebben we ook dit jaar weer de kwark- en oliebollen van Frits en is er op beide dagen live muziek. Een deel van de opbrengst (60%) gaat naar de Ark en de overige 40% is dit jaar bestemd voor Amerpoort, locatie Kamelenspoor. Een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Bij de kerst-gebakkraam verkopen we, net als vorig jaar, Arkgebak. Hierbij doen we een oproep aan al onze Ark-thuisbakkers om in die periode iets lekkers te bakken. We verkopen graag uw cakes, taarten en ander lekkers, liefst feestelijk ingepakt. U kunt uw baksel in de Ark afgeven op de donderdagavond of vrijdagochtend- en middag voor de kerstmarkt.
Wanneer u gebruikte kerstspullen wilt inleveren voor de verkoop tijdens de kerstmarkt, dan nemen we dat graag in ontvangst in de dagen voorafgaand aan de kerstmarkt. We zamelen in op dinsdagavond 11 december en woensdagavond 12 december, tussen 19.00 en 20.00 uur. We nemen alleen kerstgerelateerde spullen aan zoals mooie bloempotten, vazen en schalen om kerststukjes in op te maken. Ook van harte welkom zijn serviezen, bestek of andere voorwerpen om daarmee de tafels sfeervol te kunnen opdekken. Andere spullen dan wat hiervoor genoemd staat, zamelen we niet in. We verzoeken u om daarvoor een andere bestemming te zoeken, bijv de Oranjebraderie. De eerste inzamelavond voor die braderie is op vrijdag 5 april 2019.
Tot slot een oproep voor kerstgroen, voor het maken van de kerststukjes. Wanneer u kerstgroen in uw tuin heeft staan en u bent van plan om binnenkort te gaan snoeien, neem dan s.v.p. contact op met Jack Reinders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw kerstgroen kunnen we goed gebruiken. Wanneer we geen kerstgroen hoeven in te kopen, besparen we daarmee aanzienlijk op de kosten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van der Lee, coördinator kerstmarkt.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot ziens op de kerstmarkt!
Een hartelijke groet van de kerstmARKtcommissie, bestaande uit Jack, Siska, Karin, Chantal, Joke B, Riet, Frans, Ad en Marjon, Corine en Joke vdL.