Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Parkeren

Parkeren

Het Kerkcentrum De Ark is gelegen aan het begin van de woonwijk Duivenkamp in  Maarssenbroek. Dat betekent dat in de omgeving van De Ark veel autoverkeer plaatsvindt en dat er veel woningen in de directe omgeving staan, waarvan de bewoners graag hun auto bij , voor of in de directe omgeving van hun huis willen plaatsen.
Helaas beschikt ons Kerkcentrum niet over "eigen" parkeerplaatsen ; gelukkig zijn er naast het gebouw wel een aantal extra parkeerplaatsen gecreeerd. Maar dat zijn er zeker niet genoeg, wanneer de bezoekersaantallen aan ons gebouw groter zijn.
Dat alles betekent, dat bezoekers van De Ark die met de auto komen  te allen tijd de nodige zorgvuldigheid in acht moeten nemen bij het parkeren van hun auto.
Voorkom problemen :
Laat het plein direct voor de kerk aan de fietsers en voetgangers !
Zet nooit uw auto voor een woonhuis !
Blokkeer geen in- en uitgangen van woonerven.

Attentie :
Er is veelal ook parkeergelegenheid rondom het appartementengebouw "Oudenaerde" verderop in de wijk Duivenkamp ( ong. 5 minuten lopen van De Ark ) .