PKN Maarssen

pkn_logo_fcIn aansluiting op de oprichting van de Protestantse Kerk in Nederland ( PKN) werden ook in Maarssen besprekingen opgestart tussen de Hervormde gemeente Maarssen en de Gereformeerde Kerk in Maarssen.

Na vele intensieve gespreksrondes leidden deze op 10 januari 2015 tot de oprichting van de Protestantse Kerk Maarssen , waarbij een drietal wijkgemeenten onstonden t.w. de Arkgemeente in Maarssenbroek en de wijkgemeenten Ichtus resp. Ontmoetingskerk in Maarssen-Dorp.

De Protestantse Gemeente Maarssen voert het logo van de Protestantse Kerk in Nederland, dat bestaat uit een kruis, een duif en een cirkel; dit zijn 3 oude christelijke symbolen, die samen verwijzen naar de drie-enige God : Vader , Zoon en Heilige Geest.

Meer informatie over de Protestantse Kerk Maarssen kunt u vinden op :
- www.pkn-maarssen.nl

Over de 2 andere wijkgemeenten op :

- www.ichtus-gemeente.nl

- www.ontmoetingskerkmaarssen.nl

Aanvullende info is ook nog te vinden op :
Kerkplein Maarssen