Wachtwoord voor beluisteren van de kerkdiensten!

De nieuwe wet op de persoonsgegevens noodzaakt ons zorgvuldig met gegevens van anderen om te gaan. In verband met de privacyregels, de auteursrechten op de liederen en de preekrechten voor de predikanten is er een kleine aanpassing op de website gemaakt voor het meeluisteren en terugluisteren van de diensten via ‘kerkdienstgemist’. Het is voor ons erg belangrijk te blijven benoemen wat ons als gemeenteleden bindt en betrokken te zijn bij elkaar. Tot nu toe waren de diensten voor iedereen openbaar via de website bij te wonen. Met ingang van 1 oktober 2018 heeft u hiervoor een wachtwoord nodig.
 Eerste zondagdienst is 7 oktober!

Het wachtwoord is te gebruiken voor leden van onze Arkgemeente, maar ook voor gasten die bijv. een doopdienst, rouw – of trouwdienst willen beluisteren.
 Er is voor een wachtwoord gekozen dat u eenvoudig kunt onthouden.
Voor alle andere onderwerpen is onze website www.arkgemeente.nl nog steeds openbaar te bezoeken. Activiteiten en berichten die u zelf met persoonsgegevens aanbiedt worden in principe ook zo geplaatst. We verzoeken u zoveel mogelijk rekening te houden met gegevens van anderen. Privacy is de verantwoordelijkheid van ons allemaal!
Het wachtwoord kunt u opvragen bij Karin Nieuwerth emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of de scriba Hr. Henk Hiemstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
De komende weken zal het wachtwoord ook op zondagochtend te lezen zijn via de beamer en het bord in de hal van De Ark.