Concerten

Hier vindt u de laatste en reeds gehouden concerten in de Ark.

Arktheater speelt ‘Going Home’ in Maarssenbroek

arktheaterWat is er nu leuker en feestelijker dan een gezellig avondje theater of musical? En wat is er prettiger dan dat je ernaar toe kunt in je eigen dorp? Het Arktheater biedt het allebei: een gezellig uitje in Maarssenbroek. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag 15, 16 en 17 januari 2016 speelt Het Arktheater 'Going Home'! 'Going Home' is het verhaal van Sonny De Koninck. Samen met zijn oudste zus Claire, de ambitieuze zakenvrouw en zijn jongste zus Tessa werkt hij in het bedrijf van hun vader, De Koninck Groente en Fruit.

Read more...x

Kersttour Kind van het Licht

Op zaterdagavond 15 december 2014 is er de uitvoering Elly en Rikkert postergospel projekt “Kind van het Licht” in de Ark. In de koude, donkere decembermaand nodigen Elly en Rikkert en het projekt koor van de Choir Company je van harte uit voor een concert in een akoestische setting.

Read more...x

Musical van Kaft tot Kaft 13 juni in de Ark

Binnen en buiten de kerk putten mensen hoop en inspiratie uit de Bijbel. Het Boek heeft een belangrijke plaats in het leven van veel mensen; vooral als manier om bij De Bron uit te komen. Maar wat gebeurt er als je de Bijbel heel letterlijk neemt? De musical 'Van Kaft tot Kaft' van het National Celebration Choir heeft die vraag uitgewerkt in een ontroerend, leuk en opbouwend verhaal. Op zaterdagavond 13 juni 2015 wordt deze musical in de Ark opgevoerd. Aanvang 20.00 uur.In de musical wordt een bonte verzameling mensen gevolgd wiens kerkelijk leven onderste boven komt te staan als besloten wordt dat het "anders" moet. Er volgt een zoektocht met een lach en een traan, komische confrontaties en een diep verlangen om uit te komen bij de Bron. 

Read more...x

Choir Company

Op zondag 3 juli a.s . 2012 geeft “De Choir Company” een eenmalig concert in De Ark in het kader van hun Indonesie-tour. Ze nodigen je van harte uit om te komen luisteren en hen aan te moedigen. Gezien de ongekende populariteit van Don Moen in Indonesië, mogen een aantal van zijn liederen niet ontbreken maar daarnaast kun je ook genieten van prachtige ballads  zoals “Come to Jesus” en (black)gospels zoals “Lift Him Up”en “Lord Hold Me”. Het concert begint om 19.30 uur. Entree is gratis, wel is er een collecte voor de Indonesie tour.

Read more...x

Meezingconcert

Op zondagmiddag 10 maart jl. was er een Meezingconcert met het ‘Antoine Oomen koor’ op nieuwe teksten van Huub Oosterhuis. Het Koor voor nieuwe Nederlandse religieuze muziek zal op initiatief van de Verrijzenisgemeenschap en wijkgemeente De Ark een meezingconcert verzorgen in de Ark. Rond Huub Oosterhuis werken meerdere componisten aan het op muziek zetten van diens teksten. In 1992 is een koor opgericht door twee van deze componisten, Antoine Oomen en Tom Löwenthal. Dit koor neemt Cd’s op en geeft concerten met de nieuwe liederen ter verbreiding van deze nieuwe liturgische muziek en ziet dat als haar doelstelling. (zie ook www.antoineoomen.nl).

Read more...x