Kleine Kerstmarkt

Hoe fijn is het niet om in deze tijd, waarin het letterlijk en figuurlijk steeds donkerder wordt, lichtpuntjes te blijven zien. Hier komen er een paar: vanaf 5 november kunt u de vertrouwde oliebollen, kerstbakjes en kerstkaarten bestellen via onze splinternieuwe webshop Ark-acties.nl.
Voor vragen over de bestellingen kunt u ook mailen naar Frans Nieuwerth .

Let op: het gaat nu dus nog niet over de oudejaarsbollen; daarover krijgt u later bericht.

Via de webshop kunt u tot en met 7 december uw laatste kerststukjes bestellen en voor de oliebollen tot 9 december; u maakt dan een keuze uit de beschikbare afhaalmomenten voor zaterdag 12 december in de Ark, zodat er nooit teveel mensen tegelijk zijn. Wie hulpbehoevend is en niet zelf naar de Ark kan komen, kan dat ook via de website aangeven; u krijgt dan uw bestelling thuisbezorgd op vrijdag 11 december, ’s middags tussen 16.00 en 18.00 uur.

Mensen die niet zo gemakkelijk digitaal bestellen, kunnen telefonisch een bestelling plaatsen: dat kan d.m.v. een telefoontje naar Riet Romijn, 06-25166675, dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur.

Het is goed gebruik dat 40% van de opbrengst van de kerstmarkt naar een goed doel gaat: dit jaar hebben we gekozen voor De Zonnebloem; deze organisatie besteedt juist in deze tijd extra aandacht aan mensen die aan huis gekluisterd zijn.

Door uzelf en uw naasten te verwennen met deze feestelijke producten brengt u ook voor anderen wat licht in de duisternis.  Van harte aanbevolen!