Oranjebraderie de Ark op Koningsdag

Na drie jaar gaan we weer de Oranjebraderie op Koningsdag 27 april organiseren rond kerkcentrum De Ark. De Corona-ellende laten we achter ons. We maken er een groots feest van met de clusters Waterlooplein, boeken en platen, kleding, speelgoed, curiosa, bloemen en planten, oliebollen, horeca en springkussens. De clusterhoofden zijn volop bezig vrijwilligers te werven en dan vooral jonge vrijwilligers om de toekomst van de Oranjebraderie te garanderen.

Ook treden er twee dansgroepen op en afsluitend een coverband. Dus volop gezelligheid ter ere van onze koning. De vrijmarkt is ook weer op de rondweg aanwezig. Het totale programma kunt u lezen in het Oranjeboekje dat huis-aan-huis verspreid wordt in Maarssenbroek.

Op donderdag 14 april van 20:00 en 21:00 uur en op vrijdag 22 april van 19:00 tot 20:00 uur kunt u tweedehands goederen bij de Ark inleveren. ( zie clusters hierboven ) Wij hopen op mooie spulletjes.

Veertig procent van de opbrengst is weer voor goede doelen. Voorwaarde is wel dat de trekkers van de goede doelen actief meedoen. S.v.p. voor 10 april bij Mario.van.dijk@hetnet.nl indienen.

Informatie Oranjebraderie: Mario van Dijk 06.1607 7338

Ad van Zwieten, Willem Bosch en Mario van Dijk