Collectebonnen

Steeds meer mensen maken – om diverse redenen – gebruik van collectebonnen ; men hoeft dan bijvoorbeeld niet naar contant geld te zoeken , maar ook om fiscale redenen . Want giften aan de PKN Maarssen, waartoe de Arkgemeente hoort,  zijn – binnen de daarvoor geldende fiscale regels ( zie menu Over Ons/Anbi)  – aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.  

Er zijn collectebonnen beschikbaar van € 0,50, € 1,00 en € 1,50 ; de bonnen worden per vel van 20 stuks verkocht.

NB  –   Tijdelijk kunnen binnen wijkgemeente De Ark – zolang de voorraad strekt – ook nog bonnen van 0,75 worden aangekocht ; desgewenst het bestelformulier daarop handmatig aan te passen.

Voor het betalen van collectebonnen kan gebruik worden gemaakt van bankrekeningnr. NL 61 RABO 0340 198230. 
Bestelformulieren voor de collectebonnen liggen onder andere in de hal van kerkcentrum de Ark en dienen ondertekend bij de fam. Vlug te worden ingeleverd.  Daarnaast kunt u het formulier downloaden door te klikken op “Bestelformulier collectebonnen” en na invulling mailen naar arjen_vlug@hotmail.com ( laag streepje !) . Tenslotte kunt u ook nog telefonisch bestellen bij Arjen en Plony Vlug. Zij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0346-569208.

De collectebonnen in Maarssen-Broek kunnen desgewenst ( eveneens) worden opgehaald bij Arjen en Plony Vlug. Wij adviseren  u eerst even te bellen voordat u de bonnen gaat ophalen. Aflevering aan degene die besteld heeft , bijvoorbeeld voorafgaand aan de eerstvolgende ochtenddienst in  De Ark, behoort ook tot de mogelijkheden. De fam. Vlug zal dat dan vooraf aan hem/haar doorgeven.