Centrale plaats

De Ark bestaat 45 jaar  !!
Op 30 oktober 2021 bestond het kerkcentrum 45 jaar !!
Wie had 45 jaar geleden durven en kunnen voorspellen , dat De Ark  zo’n bekend gebouw zou worden in Maarssenbroek en wijde omgeving ?
Een bekend gebouw niet alleen voor de leden van de protestantse Ark-gemeenschap, maar zeker ook voor alle inwoners van de gemeente Stichtse Vecht .
Sinds de ingebruikname van het kerkcentrum hebben vele personen en instanties hun weg weten te vinden naar de wijk Duivenkamp, waar het gebouw – zeker direct bij binnenkomst per auto-  manifest aanwezig is.

Vele mogelijkheden
Dat het kerkcentrum bekend is geworden ligt niet alleen aan het feit dat er al 44 jaar kerkelijke activiteiten worden georganiseerd en gehouden , maar ook voor vele familie- ,muzikale , culturele en maatschappelijk gerichte bijeenkomsten wordt het multifunctionele gebouw regelmatig gebruikt en komen vele mensen naar De Ark toe.
Voorbeelden daarvan te over : vergaderingen van de wijkcommissies, gezellige middagen voor senioren, concerten van harmonie-orkesten, musicaluitvoeringen , kerstzangdiensten, repetitielokaliteit voor koren enz. enz. ; te veel om op te noemen.
Daarnaast zijn inmiddels de jaarlijkse koningsdagvieringen rondom De Ark op 27 april alsmede Kerstbraderie alom bekende en altijd drukbezochte festiviteiten.
Kortom : De Ark heeft zich een Centrale Plaats verworven in de Maarssen(broekse) gemeenschap.

Wilt u meer weten ??
Wilt u meer weten over het gebouw De Ark of wilt u graag een zaal huren, kijkt u dan eens verder bij de diverse onderwerpen vermeld onder het submenu links boven aan deze pagina.
Wanneer u informatie wilt hebben over allerlei activiteiten die binnenkort gaan plaatsvinden in De Ark …. kijk of klik dan op “Agenda” (links)
Wij ontmoeten u graag op Duivenkamp 844 .