Zaalverhuur (Vanaf 1 juni weer beperkt mogelijk)

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activiteiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden. Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten.

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk zaalruimte te huren al is het nog met de nodige beperkingen. Van 1 juni tot 1 oktober 2020 kunnen er 2 zalen worden gehuurd:
– de Noachzaal voor maximaal 16 personen
– het Kraaiennest, dit is een bovenzaal, voor maximaal 8 personen.

Graag uw aandacht
Voor het gehele gebouw als zodanig zijn onder andere de volgende aspecten relevant en belangrijk :

 • Het gebouw is geheel rookvrij.
 • Het gebouw bestaat deels uit 2 verdiepingen.
 • Er zijn in totaal 5 zalen beschikbaar.
 • Op de begane grond zijn de centrale hal, het buffet en de keuken ; daarnaast de kerkzaal en nog 3 andere ( kleinere) zalen.
 • Op de 2e verdieping is 1 zaal beschikbaar  , bereikbaar via een brede trap ( geen lift)
 • Er zijn in verband met de ligging van De Ark strikte regels m.b.t. het gebruik van (geluids)apparatuur en het voorkomen van geluidsoverlast.
 • Het gebruik van eigen geluidsinstallaties is daarom niet toegestaan en na 23.00 uur mag de apparatuur die in De Ark aanwezig is niet meer worden gebruikt.
 • Het meenemen en nuttigen bij vergaderingen, bijeenkomsten e.d. van eigen thee, koffie en andere consumpties is aan regels gebonden.
 • Vanuit de organisatie van De Ark kunnen lunches worden verzorgd vanaf 10 personen.

Attentie:

 • Op zondag worden geen zalen verhuurd
 • Op zaterdag worden geen zalen verhuurd voor feesten e.d.

Algemene huurvoorwaarden

Voor het huren van zalen in Kerkcentrum de Ark zijn Algemene Huurvoorwaarden opgesteld en van toepassing. Deze algemene huurvoorwaarden maken ten allen tijde onderdeel uit van een af te sluiten resp. afgesloten huurovereenkomst.

Naast de algemene huurvoorwaarden voor Kerkcentrum De Ark gelden er voor diverse zalen nog aanvullende huurvoorwaarden. Deze aanvullende voorwaarden zijn vermeld bij de informatie, die u vindt over de desbetreffende zaal onder het menu-onderdeel “De beschikbare zalen”

Informatie en reserveringen

Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen. Aanvragen voor verhuur worden uitsluitend via dit contactformulier in behandeling genomen.

De beschikbare zalen

In De Ark zijn een zestal zalen beschikbaar voor de verhuur aan derden. Op de begane grond zijn dat er  4, op de 1e verdieping 2. Alle zalen hebben een naam gekregen gerelateerd aan bijbelse namen. 

De volgende zalen zijn beschikbaar voor verhuur:

ZaalnaamCapaciteitCapaciteit
1-6-2020 t/m
1-10-2020 ivm RIVM richtlijnen
LocatieDe Regenboog300 personenGeen verhuurKerkzaal, begane grond
De Noachzaal100 personenMax. 16 personenAchterzaal, begane grond
De Duif16 personenGeen verhuurBegane grond
De Olijftak25 personenGeen verhuurBegane grond
Het Kraaiennest28 personenMax. 8 personen1e verdieping