De Regenboog

Het betreft hier de grootste zaal van De Ark waar in de eerste plaats alle kerkdiensten worden gehouden. In deze zaal bevindt zich het recent vernieuwde liturgisch centrum; de zaal  is o.a. zeer geschikt voor concerten en andere (muzikale) uitvoeringen.
Er zijn in deze zaal ongeveer 300 zitplaatsen.

Extra faciliteiten:  
In deze zaal zijn een kerkorgel en een vleugel aanwezig. Een prima geluidsinstallatie en moderne beamer-apparatuur incl. een 3-tal beeldschermen completeren deze zaal. Het kerkorgel, de vleugel en beamer/geluidsapparatuur kunnen worden mee gehuurd. Prijs op aanvraag.

Bijzonderheden:
1. De Regenboogzaal  vormt in de praktijk eigenlijk een eenheid met de zaal die erachter ligt, de Noachzaal ( zaal 1.) ; beide kunnen/zijn van elkaar (worden) gescheiden door een gordijn. 
Beide zalen zijn weliswaar apart van elkaar te huren , maar anderzijds geldt – in principe- dat wanneer de kerkzaal wordt/is verhuurd resp. voor andere doeleinden in gebruik is , de Noachzaal niet beschikbaar is ( en andersom ook ). 
2. Naast de Algemene huurvoorwaarden die gelden voor De Ark zijn er bij de huur van zowel de Regenboogzaal als de Noachzaal aanvullende voorwaarden en bepalingen.

Lunches kunnen worden verzorgd vanaf 10 personen.

Huurprijs van de Regenboogzaal is € 150,00 per dagdeel
Huurprijs van de Regenboogzaal en Noachzaal tezamen is € 275,00 per dagdeel