Wandelingen

Wandelingen

De wandelgroep van de Ark organiseert, van september tot en met mei, maandelijks een wandeling met elkaar. In de regel de derde zondagmiddag van de maand, maar in de maanden oktober, januari en april wordt een lange dagwandeling gemaakt op de zaterdag daarvoor. Soms krijg je een tekst mee om even over na te denken en er met iemand anders over te praten. Soms doen mensen dat en soms is er andere gesprekstof, of geen en geniet je zwijgend van de stilte en/of van de natuur. De zondagmiddag wandelingen zijn 5 – 7 km lang, soms een km meer. Op de zaterdag wordt een wandeling van 15+ km gemaakt.

Iedereen is welkom om steeds of eens een keer mee te wandelen. Wel van tevoren even aanmelden met het oog op vervoer.
Voor kleine kinderen is er een bolderkar beschikbaar.  De foto’s zijn van de wandeling op 16 september, we liepen het Graveslootpad, een klompenpad tussen Kamerik en Woerden. Als organisatoren treden o.a. op : Karel van der Wal, tel. 0346-578100 en Plony en Arjen Vlug, tel. 0346-569208.

Informatie over geplande wandelingen worden gepubliceerd op deze website , de facebook pagina van de Arkgemeente of het kerkblad van PKN Maarssen “Kerk op Weg”