Activiteiten voor de tieners!

Zit je op de middelbare school, let dan goed op, want in de Ark gaan we allemaal leuke dingen organiseren voor jou! Misschien heb je al het een en ander gehoord.

Er zullen diverse activiteiten georganiseerd gaan worden en daarmee beginnen we al met de startzondag op 10 september! Na de dienst spelen we dan namelijk het spel “Jachtseizoen”. We hopen dat ook jij meedoet met dit spannende spel.

Vanaf de startzondag wordt ook het bekende tienergesprek uitgebreid met een tienergesprek XL. Bij deze uitgebreidere versie van het tienergesprek komen we niet meer terug in de kerk, maar blijven we in onze eigen zaal boven in de kerk en sluiten we met elkaar af met wat lekkers of een lunch (tot uiterlijk 13:00). De eerste XL-versie van het tienergesprek is op 24 september.

Verder willen we op zaterdagavond 28 oktober gaan bowlen. Details hierover volgen nog, maar reserveer deze avond alvast in je agenda!

Naast deze activiteiten hebben we al een heleboel ideeën voor andere activiteiten en uiteraard is er altijd hulp welkom bij “grotere” activiteiten, zoals de kerstmarkt en de oliebollenactie, maar daarover later meer…

Tot slot nog even een foto met de mensen die met bovenstaande bezig zijn, met daarop op de achterste rij Rogier (links) en Richard (rechts) en op de voorste rij Marije (links), Marjon (midden) en Annelies (rechts).

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en rekenen op je deelname bij de diverse activiteiten, want alleen samen kunnen we er wat moois van maken!