De Ark November Filmmaand

In november is de wintertijd ingegaan, het is al vroeg donker, ideaal om ‘s avonds een film te kijken. Deze maand willen we op elke vrijdagavond in de kerk een film tonen. Het doel is eenvoudig: met z’n allen heel laagdrempelig samen een film kijken. Gewoon omdat het leuk is en omdat het kan. De films zijn niet per se christelijk, maar zullen wel een maatschappelijk thema aansnijden.

Op dit moment wordt gewerkt aan de organisatie; er is een lijst met mogelijke films, de installatie wordt getest, er wordt gewerkt aan de vergunningen en de bemensing voor de techniek, de zaal en de bar wordt geregeld.

De eerste film is al bekend: Where are you Adam? De film geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos. Deze film is gemaakt door een Oekraïense documentairemaker en we zullen een vrijwillige bijdrage inzamelen t.b.v. Oekraïense families. Deze eerste film wordt wat breder aangekondigd, voor de andere films willen we de toegang beperken tot leden van onze 3 wijkgemeenten.

Schrijft u vast de vrijdagavonden 3, 10, 17 en 24 november in uw agenda. En ook zaterdag 11 november; dan willen we een familiefilm voor het hele gezin draaien. Nadere informatie volgt. Tot dan,

Erik-Jan Koning.