De RK Verrijzeniskerk te Maarssen (broek) komt in actie voor War Child

Zolderopruiming, verkoop en veiling van tweede hands goederen op zaterdag 9 maart a.s. van 11.00 tot 14.00 uur. Plaats Kerkcentrum, Reigerskamp 611 te Maarssen (broek).

De opbrengst zal volledig bestemd zijn voor War Child en zal worden aangewend voor kinderen in oorlogsgebieden.

De aanhoudende bombardementen en het eindeloze geweld maken het leven van kinderen, die opgroeien in oorlog onmenselijk. De kinderen groeien op in angst, paniek en stress. Kinderen zijn ouders, familieleden en vriendjes verloren en zijn wanhopig op zoek naar hulp en veiligheid.

Onze RK Verrijzeniskerk gemeenschap wil wat doen. Wij kunnen niet veel, maar samen met u wel veel meer.  Daarom organiseren wij deze zolderopruiming, verkoop en veiling voor War Child en daarmee direct voor de kinderen in oorlogsgebieden.

U kunt uw waardevolle en overbodige geworden zoldergoederen (max. 5 items per persoon) in leveren bij:

RK Verrijzeniskerk, Reigerskamp 611 te Maarssen (broek)  en wel op vrijdag 8 maart a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur. Let wel geen inlevering van tweedehandskleding, dvd’s, cd’s en of boeken.

Zaterdag 9 maart a.s. van 11.00 tot 14.00 uur is er dan een markt, waarbij u rustig kunt komen kijken, snuffelen en of het liefst kopen.

Tussendoor zijn er twee optredens van het Shanty Koor ‘De Parlevinkers’. Zij treden op van 11.30 – 11.55 uur en van 12.20 – 12.45 uur.

Uiteraard is er doorlopend koffie, thee en frisdrank te koop. En verder zullen er pannenkoeken worden verkocht, gemaakt van heerlijke boekweitmeel, gemalen door onze eigen plaatselijke molenaar.   Om 13.00 uur begint de veiling met de inbreng van de mooiste ingebrachte goederen onder leiding van onze veilingmeester.