Kerstmarkt 11 december 2021

Update 27-11-2021:

Helaas hebben we een teleurstellend bericht: we vinden het, gezien de huidige ontwikkelingen, toch niet verantwoord een traditionele kerstmarkt te organiseren.
We vinden het ontzettend jammer, maar richten ons nu op de dingen die wel kunnen. U kunt uw kerstbakjes, kerstkaarten en oliebollen bestellen via de webshop en uw bestelling ophalen in de Ark op zaterdag 11 december.

U kunt weer kerststukjes, kerstkaarten en de vertrouwde oliebollen bestellen. Via de webshop kunt u tot en met 5 december uw bestellingen plaatsen. U maakt dan een keuze uit de beschikbare afhaalmomenten voor de zaterdag in de Ark, om de drukte te spreiden. Wie hulpbehoevend is en niet zelf naar de Ark kan komen, kan dat ook via de website aangeven; u krijgt dan uw bestelling thuisbezorgd op zaterdag 11 december, ’s ochtends tussen 09:00 en 11.00 uur.
Mensen die niet zo gemakkelijk digitaal bestellen, kunnen telefonisch een bestelling plaatsen: dat kan d.m.v. een telefoontje naar Riet Romijn, 06-25166675, dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur.
Voor vragen over de bestellingen kunt u ook mailen naar Frans Nieuwerth .

Het is goed gebruik dat 40% van de opbrengst van de kerstmarkt naar een goed doel gaat: dit jaar hebben we gekozen voor de stichting “Welkom in Utrecht” voor spelmateriaal voor jongeren in het AZC in Utrecht en voor wetenschappelijk onderzoek van de stichting ALS Nederland.