OPEN DAG Johannes Hospitium Vleuten op zaterdag 16 maart van 11.00-14.00 uur

OPEN DAG Johannes Hospitium Vleuten op zaterdag 16 maart van 11.00-14.00 uur

Zaterdag 16 maart a.s.is er een Open Dag in het Johannes Hospitium Vleuten. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom om eens te kijken in ons hospice. Er is een rondleiding, u kunt uw vragen stellen en koffie en thee staan klaar met lekkere hapjes klaar gemaakt door onze eigen kookvrijwilligers.

Ook als u geïnteresseerd bent om te werken als vrijwilliger bent u van harte welkom om langs te komen. Van 12.00-13.00 uur zal de coördinator vrijwilligers informatie geven over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het Johannes Hospitium. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen. Van harte welkom!

Johannes Hospitium Vleuten, Kloosterweide 2, 3451 VN Vleuten, tel. 030 6775013
info@hospitiumvleuten.nl, www.hospitiumvleuten.nl


Het Johannes Hospitium in Vleuten, opgericht in 1991, is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. Het hospitium biedt daarmee een ‘thuis’ voor acht gasten. Professionals en vrijwilligers werken er nauw met elkaar samen om de zorgen in die laatste fase te verlichten en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor de gast als voor de naasten. Ieder, van welke levensovertuiging of levensstijl ook, is er welkom. Het Johannes Hospitium bevindt zich aan de rand van Vleuten in een groene omgeving. Alle kamers komen uit op de tuin die het gehele gebouw omringt.