Top10zangdienst op 25 februari: Kies uw vijf favoriete liederen

De top10zangdienst wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en het beloofd weer een mooi feest te worden. Samen met elkaar de bekende en geliefde  liederen zingen, met een fijne band en onder de inspirerende leiding van ds. Erick Versloot. Dit jaar hebben we een aantal veranderingen aangebracht. De kinderen op de basisschool kunnen hun mooiste lied aangeven en het lied met de meeste stemmen gaan we zingen onder het motto het mooiste kinderlied. Ze mogen hiervoor max 3 liederen kiezen uit de categorie kinderliedjes (nr. 90 t/m 99) maar ze mogen natuurlijk ook liederen kiezen uit de lijst 1 t/m 89. Daarnaast kijken we ook naar de liederen die buiten de top 10 komen zoals de hoogst binnengekomen lied en/of de grootste stijger.                                                          

Deze dienst kunnen we alleen tot een succes maken door (jo)uw inbreng! Door (jo)uw vijf favoriete liederen en songs in te sturen kan een mooie lijst worden samengesteld. Op elk christelijk lied kan worden gestemd, of het nu Opwekking, het Liedboek, Johannes de Heer is, of wat er verder maar te bedenken is.
Op deze lijst zijn een aantal nummers ter inspiratie aangegeven, maar de keuze is uiteraard heel veel groter.

Stemmen is eenvoudig en kan op twee manieren:

  • Kruis op de lijst (jo)uw favorieten aan of schrijf ze erbij, en deponeer dit formulier in de stembox in de hal van de Ark.

Doe dit uiterlijk zondag 12 februari 20.00 uur, zodat de band tijdig de muziek kan repeteren.