Zangdienst Top 10 meezingliederen 2022 op 27 februari

In de afgelopen twee jaar heeft de zangdienstcommissie slechts 1x een zangdienst kunnen organiseren. We verwachten nu doordat de huidige coronavirusbesmetting  meer op een zware griepvirus lijkt dan op een virus pandemie, dat het mogelijk is om op 27 februari om 19:00 een zangdienst te houden. Omdat het de laatste jaren gebruikelijk is om een top10 zangdienst te houden op de eerste zangdienst van het jaar, willen we op zondagavond 27 februari voor de vierde keer een Meezing Top 10 organiseren: een top-10 van christelijke meezing liederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Amazingband uit Lunteren en door de orgel spelende dominee ds Erick Versloot die ook voor de verbindende teksten zal zorgen

Echter er is nog geen top10 lijst van christelijke liederen beschikbaar en we willen u vragen om hierbij te helpen. Er is een nieuwe lijst gemaakt van ca honderd favoriete liederen (opwekking, gezangen en psalmen) door de resultaten van de vorige Top10 meezing zangdienst te combineren met de laatste gegevens op internet. Graag vernemen wij van u wat uw favorieten zijn. U mag ook een of meerdere eigen keuze liederen aangeven. De lijst van meezingliederen ligt op de balie van de Ark en wordt ook aangegeven in de nieuwsbrief van deze week.

U kunt de lijst ook hier downloaden.

Laat ons uw keuze weten door een briefje in de stembus in de hal van de Ark te doen of via het emailadres meezingtop10@gmail.com. Liefst voor 14 februari want de band moet dan al gaan oefenen. De uiterste stemdatum is zondag 20 februari.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met Arjen Vlug tel 0346-569208

De zangdienstcommissie